dissabte, 18 d’agost del 2012

Dissabte 18/08/2012





La Rioja keda lluny, avui amb 65 km molt trankils han estat del mes pedregoss i maxakons, la sortida d'Atapuerca ha estat maxacona mecanicament de molt traball tanta quantitat d pedra significava colpejar i raspar el carro continuament a terra cosa ke em preocupava per possibles desperfectes ke poguessin sorgir.

Uns kilometres avans de Burgos he iniciat la buskeda d'alberg, no tenia intenciò d'entrar a la ciutat però les
circumstàncies m'han portat a entrar a la ciutat i dormiré per 5€ a un megalberg municipal. Curiosament som dos parelles i jo de catalàns en lliteres d costat i podem practicar la nostre llengua. Ara càmera a la mà vaig a caminar una estoneta per la city. Avuiii ja fent una setmana de la meva sortida de Montserrat i amb 670 km damunt dedicoo un record inmens a una gent ke cada setmana fem trapelleries i no sabem estar sense els peus sobre els pedals, per tots vosaltres la pandilla de penuries perkè seguim rodant moltissims kilometres i ke no parem de fer esmorzars. Gràcies

Published with Blogger-droid v2.0.6

3 comentaris:

  1. Molt bé nen!
    Què fas algun "cursillo" de fotografia, entre pedalada i pedalada? et surten unes fotos guapíssimes, cuida't molt i disfruta!!!

    ResponElimina
  2. Com passa el temps cuan t'ho passes be, eh??? Molt bonic el record amb la penya.Les fotos son tope guay seguint el teu estil.La marxa que portes es ràpida i molt bona pel que sembla.Continua així d'animós campió!!Has provat el rioja??? Segur que no!!!ADEUUUU!!!

    ResponElimina
  3. Nen, que tinguis temps i ganes de currar-te les fotos te moooolt de mèrit. Ànims.

    ResponElimina