dilluns, 18 d’agost del 2014

Eiiii seguim amb problemees!!! Estem a saghun un poble relativament gran comparat amb el k trobem per aki. Ens hem fet 107 km amb unes 10h i arribant aki a les set de la tarda i hem trobat llit en un combent de monjes i et lloguen llitera per 10€ i amb les campanes sobre el càp (kina nit) ha estat un dia per pista empedrada i enllaços amb esfalt i el sol s'ha portat molt be inclus ens ha caigut alguna goteta timida mentres damunt nostre sentiem tronar pero no ha estat res ja k era l'hora d dinar i el sol ha guanyat la batalla. Fierees merci per avissar jo no puc veure si ha publicat tot complert vos keixeu i llestos tornem obrir oficina i nariii. Eii moltes gràcies per tots els missatges ke rebem desde whasup blog correu.. Moltes gràcies es un boci del nostre anim creieu-me. Avui ens ha motivat moltissim ke desde la nostre sortida de cap d creus ja hem fet 1000 km poca bromaaaa... I per cert hem de començar a fer publicitat de la nostre terra el desconeixement es total imagineu cap de creus... Donde es? Francia? ..... Enfiii farem païs no patiu. Molt bona niiiiit wapooots tenko ofice.

3 comentaris:

  1. vosaltre ja aneu preparat, el tacs fan mirables, anins i ha seguir que ja esta a un tres i no res jijijijiji

    ResponElimina
  2. Bones Triada!, carai amb les monges, carotes no? Almenys us deuen haver fet alguna pregària!!!
    Ja t'ho va dir l'Àlvaro de portar l'estelada a rera el remolc!!! Això ajudaria a la penya, almenys, a reconèixer d'on veniu!!!!
    1000 quilòmetres... Aviat està dit! Quina passada.
    Apa Triada. Molta salut, alegria i endavant amb el programa. Màquines.
    A PEDALAR PEREGRINS!!!

    ResponElimina
  3. ....anar de viatge, per tenir a prop el que t´és lluny, sabent que et fas més tú mentre viatges, perquè el viatge et permet deixarte seduïr l´ànim i l´ànima pel que t´envolta i et permet el gaudir permanent de cada instant, fins i tot dels somnis.
    Tambè ès reconèixer-se u mateix i reconèixer- se en els altres...així el viatge es transforma en el que és....una forma de coneixement on tot es fa possible, efímer i etern, personal i transferible. Amic meu, una abraçada! Força valent!!!!

    ResponElimina