dimecres, 15 d’agost del 2012

Dimecrees 15/08/2012

Booneeees, mmmm Geniaal ha estat un molt bon dia, a les 6 ding dong despertadooor, a les 7 sortida de Alagòn dir. Tudela. Tot rodant he anat fent un petit piscolabis de xocolatines i llamins, es dir hidrats de carboni i sucre es el necessari per fer esport no??.

He iniciat per pista esfaltada uns km i llavors he anat convinant fins acabar per pista de pedra i sorra, ja feia estona ke sentia una vibraciò darrera com si algù hagues posat un escallaring per seguir-me el rastre me aturat i gggrrr la tralla ha fet perdre una rosca fe la subjecciò del parafang del carro, caaaap problema revissio ocular i la resta be dons somii agafo rotlle de cinta americana un trosset damunt i coom nou fins i tot hi keda be jiji fa mes racing, i a seguiir ni un sorollet mees. Els poblets eren molt seguits avui i el final disminueixes el ritme pero ja no pares .


A mig matì he fet canvii de provinciaa Navarraa i a seguiir i aki si ke al primer poblee he aturat davant un bar i tipus baixar del cavall en ple oest he posat peus a terra i mentres aparcaba els homes asentats a una taula de fora no han resistit i han iniciat converssa, ostiaaa i las luces??? xicooo pero i esooo tienes carneee?? jiji no he pogut aguantar i ens hem posat a riure jjijiji eskee te vamos a denunciaar esto es muy largoo jijiji ..., un tallat caleent i alee asta luegoooo.



He tingut ke fer una escalatloon i pujar escales jo bici i carro informo ke es complicadillo pero jo arre ke arre i ja la he liada anava escoltant musica super desconectiing i ma caigut l'auriculaar i amb la mala sort ke a anat a parar a la roda de davant i cring crang la musica a la merda he trinxat l'auricular.



Hi ha agut un moment ke he vist viable poder dinar a Tudela sense tindre ke fer res especial i si senyor a tudela he posat benzinaa buuf com s'ha apujat jijijiji. Tot dinant estaba pensant es mig dia hi ja he de parar?? noooo a seguiir i Tudela es wapissim perke tenen unes conxes metalikes d'eurades clabades a terra i et van guiant per el casc antic i per ferte creuar ka ciutat es la manera ke ho gaudeixes. Sortidaa de ciutat perdo senyals i markes portant una estoneta veig venir caminant una noia i aprofito per preguntar, i ja taa posem-nos comodes ke he enganxat la xarletana de Tudela, donde vas? de donde vienes? .... i em començat a xerrar i ha sigut bo perke diu jopiin ke hora es?? uii ui me voi a comeer ke en casa pensaran ke no boi i bay bay asta lugooo he iniciat el meu camì.



La carretera seguiaa i tot de cop darrera meu sento un cotxe i sl girarme sento peregrinoooo??? vas a Santiagoo? diic siii ja veig ke aparca surt del cotxe i era un noi caçador ke no ha dubtat en venir i explicar-me per on passar i ke ell ho va fer l'any passat i alee posemnos-hi comodes ke comença l'historia... llevas bebidaa?? vaa cap al cotxe agafa una cocacola i tomaa refrescatee, es aki on t'adones ke vull canviar vull deixar de ser tant egoista i donar un xic mes t'adones ke això kuant et passa et fa sentir b, perke no ho podem fer tots ajudaar no??.



Uns kilometres mes endavant he pogut tornar a gaudir sii gaudir de bona fruita, creuant camps i camps de presseguers he paraat i jo i ganivet ja hi hem siguut bonissiims. A les 16:00 h feia entrada triunfal a Alfaro ke per cert ja es Riojaaa i aki faré nit en un alberg gratuit per peregrins, en arribar no ho trobava i al passar un cotxe de ka policia municipal eks he aturat i preguntat per l'alberg i no han dubtat a dir siga-nos i imagineu l'imatge jo i carro escortats per un cotxe d policia només faltaba conectar el pirulos jijiji. Akesta nit estrenare els taps per les orelles ja ke aki estan de fires i kina bona sort les tinc aki darrera la paret ggrrr buenoo el policia ja ma dit hoy taponees hee jijiji. Avui de nou wapo wapo i de paseo, i per cert kuan em poso wapo es uns xors i una samarreta tipo guiri de platge jijiji es dir no posare cap foto jijijii.




Vaaa un ptonaaas i a gaudiir de la vidaaa muaaaakkkkk.

2 comentaris:

  1. Família Asgleyas-Solà15 d’agost del 2012, a les 23:59

    Quin tip de riure ens hem fet amb totes les aventures que t'han passat avui! Sobretot amb l'entrada triomfal amb la policia municipal. Ens comences a fer una mica d'enveja eh!!!!! Però ens fa molt feliços que ho disfrutis tant, continua així!

    ResponElimina
  2. Heyyyyyy!!!!! D'aixó s'en diu robaaaaa!!! Era bona la fruita al menys?? Veig que t'ho pases pipa i jo també legint els comentaris. Segueix així d'animat!!! El teu colega es mort de l'enveja peró sana, EH!!!

    ResponElimina