diumenge, 26 d’agost del 2012

Diumenge 26/08/2012





Un dia ke ha començat molt fred, la màniga llarga ha estat el meu uniforme de bon mati. Trankiil molt Trankil he estat l'ultim en sortir de l'alberg. Un entrepà de pernil salat i un cafè amb llet han posat el meu cos a to després de pedalar 10km . Galícia es un trencacames pots està baixant i de cop tens una rampeta ke et fa treballar els músculs en 10 mts. Però això es el nord i si ho acceptes pots ser feliç, es nota ke el final es a prop, la gent millor dit els peugrins es mouen molts pet orgull, fè, esperança... quan et dedikes una estona a contemplar a la gent arribes a la conclusió ke ara es el Camí comercial dels mutilats jijij ki no va coix del genoll i va dels turmells ki no va amb la cama inmobil ho coix per butllofes als peus en fii molts d'ells es conformen dient eso es el camino i tenen raò si es el ke volen creure i sentir,per part meva tot el respecta i admiració jo no tinc clar que faria. Akesta tarda unes llàgrimes m'han caigut galtes avall kuan els meus Àngels energètics han trucat el tiet.i l'han informat ke avui han estat a prop meu en l'altre extrem del camí el nostre camì català, Graciees sols. Demà el tiet tocarà la punta d'akest cordo ke creua Catalunya i Espanya petits ho farem perke som forts i valents.i ho hem lluitat i aconseguit. Deww
Published with Blogger-droid v2.0.6

1 comentari:

  1. Josep Solà i Farners Pons26 d’agost del 2012, a les 22:20

    Hola Jordi!

    Ja fa 16 dies que va començar el teu somni. Quan ens vam acomiadar a Montserrat, a tots ens preocupava com t’aniria per aquestes terres que aniries trepitjant dia a dia. Amb un “adéu fill”, “adéu germà”, “adéu cunyat” i “adéu tiet”, ens vam acomiadar amb un petó, i desitjant-te molta sort en aquest camí que començaves.
    Ho has aconseguit! Amb l’esforç, constància que ens tens acostumats i amb la noblesa que vas per la vida, superant els entrebancs que t’has anat trobant. Has aconseguit que el teu somni es faci realitat. En aquest camí has trobat les persones que no fallen mai, tant en els moments fàcils com en els difícils. Com a pares ens sentim molt satisfets de la manera que ets: Jordi, no canviïs i endavant! Que tal com tú dius: “el món és dels valents”, i tú realment ho ets. Quan arribis a Santiago, disfruta de l’arribada, i posa’t guapo per a la celebració, que nosaltres ja tenim les maletes preparades: fins aviat!
    Abans d’acabar aquest comentari, volem agrair-te la manera com ens has tingut informats dia a dia.
    També a la part logística fixe, per la teva col.laboració en aquest bloc: Moltes gràcies Sara! per la manera que ens heu fet arribar tota aquesta aventura a través d’aquesta tecnologia que domineu tant bé.
    No ens volem oblidar de tothom que t’ha anat seguint i enviant, dia a dia, el seu comentari, creiem que ha estat una injecció de moral i energia molt bona.
    Moltes gràcies a tots, i una forta abraçada!

    ResponElimina