dimecres, 15 d’agost del 2012

Un matì de Santa Maria


En primer lloc vull felicitar a la Maria la iaia dels meus dos reis per exel·lència, son molts els minuts ke penso amb la vida i força ke em transmeteu sou pura vitalitat i energia.Avui dedico l'etapa a la iaia Maria i de nou moltes felicitats i gaudiu del dinar familiar ke si tot segueix com ara jo ho farè a Tudela. Deeww i mimuus .
Published with Blogger-droid v2.0.6

4 comentaris:

  1. Família Asgleyas-Solà15 d’agost del 2012, a les 11:27

    Bon diaaaaa!
    Ja veiem que tot va sobre rodes (mai més ben dit). A la tarda ensenyarem la teva felicitació a la iaia Maria i família. Gràcies!
    Que acabis de passar bé el dia. Per cert!, falta la foto amb el "traje" elegantico, je, je, je.
    Vagi MOLT bé! i disfruta!!!!!!

    ResponElimina
  2. Segueix així nano, acabem de mirar la teva aventura amb tota la família. Ja ens faràs cinc cèntims d'on dormiràs avui. Moltes gràcies per pensar amb la iaia Maria!!!!!! i acaba de passar un gran dia.

    ResponElimina
  3. Nanoooo!!!! Que as parat a veure???? No hi avien fonts més netes??? JE JE JE!! Et veig molt bé fenoment. Continua així.Que sàpigues que la dona i jo et seguim cada dia i no volem perdre detall del teu viatge.Aviam si veiem alguna nena pel camí!!! No estaria de més fer amistats amb el sexe contrari!!!! Que cabron que soc,JE JE!!!Ens continuarem parlant nene, siau i vona aventura!!!

    ResponElimina
  4. Vas sobradissim nen!!!
    David!

    ResponElimina