dissabte, 27 de juliol del 2013

Dissabte calorooos!!!!





Riiiiinngggg, les 5:15 ke fa sonant el despertador?? siii sii cert que ahir el vaig posar per llevar-me, toca anar a pedalar.
Ok bici al cotxe i lloc de trobada correcte, esperem que arribi tota la pandi i arrenkem els cotxes direcció al Pasteral que és on deixarem el vehicle motoritzat per agafar el de tracció manual. Cric crac buuufff no sona bee!!! en Pitu te averia i a primer cop d'ull costa adonar-se d'on probé el soroll però finalment ens adonem ke és de la mordassa davantera del fre i està al limit de pastilles i la pinça d'obertura d'elles es el ke raspa contra el disc.
No tenim solució si no tenim recanvi i això vol dir ke no podem pensar en fer baixades i utilitzar el fre devanter.
Decidim fer canvi radical de ruta i plans, esmorzem a Sant Feliu de Pallerols per tal de fer temps i esperar ke obrin un parell de biciclistes que podrien tenir el recanvi, esmorzats i ruta de botigues, i tots dos has estat que no.
Arribem a les presses i tornem a probar sort i premi!!! si trobem unes pastilles noves i fem el canvi i tot perfecta, decidim no tornar per on hem pujat (seria massa fàcil) i decidim tornar pel que es coneix com a Font pobre, sentir akest nom es tremolar per ki ha trepitjat el territori de la Garrotxa una miketa, repostem aigua i vingaaa somii kuan abans ho fem millor. No podria ser diferent gotes de suor, pastiment, calor i ja no see ni com posar-me damunt la bicicleta. Arribats a dalt el ventos ara tot baixada fiuuuuu, empalmem de nou amb el carril bici i direcció al Pasteral son quarts d'una del migdia i fot un sol de justicia si tot va be en una hora serem al cotxe i gas a la Burra. Finalment tankem la ruta amb 73,76 km però ha valgut la pena un cop més ho hem passat genial, hem rigut i amb ganes de tornari. Craacks ho seguirem intentant però un xic més suau tambè vos ho agrairia val?. Vingaaaaaa una abraçada a tothom, Deww.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada