dissabte, 10 d’agost del 2013

Ja som Agost !!!!





74 km. IncreÏbles... Avui hem fet colla gràn, erems set cosa ke feia dies que ni passava, es allò ke diuen que tòt torna no? jajajajaj  de nòu llevar-se a les sis del matì fà màl molt de màl però ho he fét i vingaa somi. Sortida se Santa Coloma a les 6:45 direcciò Vidreres... on avans d'arribar-hi s'ha incorporat el Company que faltava a la pandilla, hem seguit fent via direccio les muntanyes que protegeixen la bonica poblacìo de Tossa de Mar, aixì que deixes vidreres enrerra es un puja baixa continuo i la musculatura no es capaç de adaptarse a pùjar ke ja baixes, el ritme era alt, no se perque sempre hi ha akell que té ganes de festa i vol apretar el grupillo jajajjajajaj.

Son un parell les urbanitzacions ke hem creuat dins akestes muntanyes la qual cosa a mi no em fà gràcia, no saps el perke sempre hi ha akell gòs lliure ke no saps com reaccionarà i això em fà extrema la precauciò.

Ara sii!!! 36 km i a Tossa, dir. a la platgeta en busca del bany i gaudir d'uns minutets de relàx, aparquem la makinària, posem banyador i al aiguaaaaaaa, fuaaaa la trobo freda, son les nou del matì i la gent ke està a la platge ens mira amb unes cares a circumstancies ke millor no saber ke pensen ;). Dins l'aigua i amb el còs ja aclimatat a la temperatura fem broma amb un company de anar nedant i marxant costa avall lloret, Blanes, Palafolls...... Vingaaaa es moment de ser realistes i deixar de somiar ke el méu estomac demana menjar jajaja, de nòu damunt la Bici aném en busca i captura de esmorzar i vingaa asentats a taula i una de llom amb Formatge barres avall jajajaj.

Vinga amunt ara toca tornar a creuar la defensa les muntanyes defensores de tossa i toca tirar de cames, un cóp a Terra negra ja respirem una mica més com si diguéssim ha passat el pitjor, tot i tenir per davant uns 25 km i moltíssim sol damunt nostre. No podia ser d'altra forma ke aconseguir el que ens hem proposat i un cóp més ens demostrem ke podem fer el ke ens proposem valee?' Vingaaaa a tibar la cadena es diiit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada