dissabte, 31 d’agost del 2013

Tramuntanada final....


Fa unes hores hem deixat endarrere una història,  tal i com ha de ser ha deixant rastres, sequel·les, consequencies.... , tota aventura ens fa créixer i en aquesta hem descobert un Empordà de grans altures, recons amagats sense cobertures en aparells telefònics, llargues distàncies sense pobles, camins poc transitats...
Ningú dels qui hem estat en akesta nova aventura no havia assolit mai els números d'altimetries assolides  akì, en principi les altures poden ser assumibles però quan entrem al anal.lizi parlar de 6.000 mts. de desnivell acumulat fa obrir els ulls i t'adones ke la musculatura ha fet bona feina.
Avui era una etapa mmm, d'impàs? podríem dir que quan portes un parell de dies que les teves cames es deixen notar l'ultim dia el subconscient perd una mika d'energia i entren debilitats, és fàcil dir vinga avui ja és l'ultim dia i només son 50 km, i a mig matí quan el sol crema d'amunt la tremuntana avissa el teu i el cos només demana aigua tot canvia de color, no puc dir ke hagui estat un passeig per un centre comercial.
La ruta ens ha portat tota vora de costa dese Llança, Port de la selva, Cadaqués, Roses un precios camí de ronda a la sortida de Llança dir. port de la selva ha fet dels primers kilòmetres un encant.
Fet el cim tocava descens a Cadaqués cosa lenta i tècnica degut al terreny pedregòs, la qual cosa impedeix bona estabilitat i màxima atenciò, la qual  cosa es complicada degut a les marevallosses vistes les quals podem gaudir a la nostre costa.
A les 14:30 hem arribat a Roses amb un total de 280 km i 22 hores pedalades, amb moltíssimes ganes d'anar dir. al Club de Tenis Roses els Quals agraí moltíssim el tracte rebut i el bon dinar que ens han servit, en aquesta vida hi ha gent que sàp ser on ha de ser i posar tot de la seva voluntat per acabar de tenir un final de ruta molt agradable, Graciés Pive.
Ràids al vent la classifico d'una ruta de nivell mig-alt degut a les fortes altimetries totals, és una ruta organitzada per una colla de persones amb molta voluntat i ke han apostat per un estil de mtb que pot funcionar involucrant esforços, temps i medis i mimant els aficionats en akest mont.
Companys ens kedem amb molts bons records i penseu sempre que desprès de la tempesta be la calma fins aviat companys!!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada