dimarts, 12 d’agost del 2014

Dimarts 12

Holaaaa!!!! Prepareu-vos ke avui tinc bona senyal i moltes coses per explicar. Retrocerim a diumenge va ser un dia brutal tàl i com ja vaig comentar vam fer de vic a Montserrat amb un final d'etapa durissim per arribar a fer cim al monestir d Montserrat fent un dia a 40 graus i molt desgast de liquits beguent continuament. Al arribar a Montserrat dos cotxes esperaben els companys els quals finalitzaven el tram del camì sapigueu que seguirem junts tot i no ser amb nosaltres crackss!!!!
Per si lagotement no era suficient en arribar a demanar allotjement l'oficina del peregrì era tancada i vam iniciar les corredisses d preguntes i busqueda de la persona edient per poder tenir allotjement i vam ser atessos a la recepcìo del hotel on van fer els possibles,habitacìo dutxa i toca sopar sortim amb la sorpressa ke a les vuit del vespre tot està tancat vingaa dia rodò sense sopar, no cal comentaris quan després d'un dia aixì no sopar va ser bò per posar-nos abans al llit (filosofia).
Dilluns no va ser diferent  el sol no va perdonar, vam sortir a les set de Montserrat sense esmorzar clàr tenkem abiat obrím tard waai. Coll del Bruc vinga amùnt buuff. En arribar a Castelloli vam deborar uns entrepàns i amb la visìo molt més clara vam començar encarar el coll de la Panadella (festivaaaal) calòr esfàlt pujada ...el següent repte era intentar dinàr a Cervera i
Seguir fins a Castellnòu de Seana arribant a les i de l tarda i un còp vam beure un refrèsc vam dutxar-nos i vam anàr a sopar al cafè Modern on vos recomanoble per els bòns plas que cuinen els quàls sòn de la autentica cuïna on vam menjar una vadella amb bolets i un conillet amb pèsols els qual van dir sér exkissits ja veieu k i no ens tenken ens cuidem.
Avui dia mmmmmmm caloròs? Ha estàt de camì sorreng i polsegòs i a ritmes d vints i promitjos de dissets la qual cosa ha fét ke a les nou del matì ja portavem trenta quilometres i hem esmorzat a Lleida un entrepà de pernil salàt bonssim i hem seguit direccìo Fraga entrànt a les dotze del migdia a la comunitat Aragònessa deixant Catalunya endarrera habent. Menjat ja algun préssec a tàll de presseguer. A les tres de la tàrda hem arribat a Candasnos amb gana calor set i la ment blokejada sense sér capaç de pendre altre opcìo ke no fòs asenyada i parar la maquina. Hem buscat allotjement i hem inatun menù de deu euros i hem vist tot molt clàr i hem pujat . A fer migdiada i recuperar el còs ke avui hem tancat amb 95 km i 650 mts d desnivell. Ara sopar i dormir perque demà seguirem ok?? Una abreçada gràn desde Aragò dels tres ninnssss.

3 comentaris:

  1. Família Asgleyas Solà13 d’agost del 2014, a les 7:45

    Nois només de llegir aquesta aventura ja ens fan mal les cames!!!! Sort i ànims que avui comença una nova etapa!!!!!

    ResponElimina
  2. Valents ha aquets pas avui arribareu a ver la Pilarica, encara que son mols kilòmetres però ha aquesta marxa escurçareu els dies, que tingueu un bon dia i que no faci molta calor amb tan d'arbres que ai per aquestes contrades jijijiji

    ResponElimina
  3. Que pasa nanossss!!! un ritme genial i unes bons tecs que es el que es tracte, no?? pasar-ho de puta mare!! Sort amb el temps i amb les cames!! QUINA PUTA ENVEJA QUE EN FEU CABRONS!!! Be, jo, ja he superat el ecord de canviar paquetitos, JAJAJAJAJA!!!

    ResponElimina