dissabte, 23 d’agost del 2014

Dissabte 23

Molt boneeeeesss!!!! Deixeu-me dir ke avui hem trencat un primer bocì de la nostre aventura, avui a la una del migdia hem fet entrada a la plaça de la catedral de Santiago hem viscut sentit .... El pessigolleix inebitable algo intern molt intern una sensacio traidora incomprencible incoerent... estem fent el que ens agrada i ens sentim valents i feliços i en arribar en akestes fites et sents simple devil senzill.. On akella llagrima akell nus a la gola et fà petit. Hem gaudit de l'ambient hem estàt dins d'ell i hem empress camì barri vell per seguir creuant la ciutat ja que hem de ser conscients ke la nostre festa , i ara vos informare d'una primicia i vull comunicar ke avui hem pogut avançar 20 km passat Santiago i ens veiem valents per fer l'ultim atàc demà. 70 km ens separen de un somni un repte una il.lucio una aventura un punt i a part una historia grabada dins nostre .... I tot i alguns problemes mecanics ke ens han sortit avui, les ganes podran més. La posta de sol es el nostre objectiu allà culminarà molts sentiments i començarem a processar el ke fins ara ha estat inprocessable dins la nostre ment,gaudiuu de tot i somieu per fer reals els somnis i penseu ke tot es possible. Ptonsss.

4 comentaris:

  1. Família Asgleyas Solà i Farners Pons23 d’agost del 2014, a les 23:04

    Aquest migdia quan us hem sentit les veus ens heu fet posar la pell de gallina s'us notava emocionats, no n'hi ha per menys!!!! Esteu a 70km. Del final d'Europa i aquí només us hi han portat les vostres cames i la mentalitat sempre positiva que heu anat demostrant, tot i que segur que algun dia no ha estay fàcil... només us volem dir que ens sentim molt orgullosos del fill, marit, germà, cunyat, tiet, pare, sogre, avi i amic Miquel, sou uns VALENTS!!!!! Molts ànims!!!!

    ResponElimina
  2. Si no lo veig no lo crec, en tan sol 17 dies heu fet 1500 Km, una mitja de 90 km dia, sou un cracks els millors felicitat per la fita aconseguida una abraçada.

    ResponElimina
  3. FEILICITATS PER LA FITA ACONSEGUIDA!!! Ara toca disfrutar el moment i sentir totes aquestes emocions que venen de dins. Una forta abraçada de tota la familia gaba-pol a tots tres.Esperem que gaudiu uns dies de descans a Santiago.Ens veiem a la tornada nois!!

    ResponElimina
  4. Carai, carai... a tocar de la mà! Qui ho havia de dir!!!!
    Triada comenceu a guardar-ho tot a la memòria, que quan arribeu a destí pogueu disfrutar de tot en el seu precís i moment exacte.
    Endavant amb el programa, ja teniu el desenllaç al davant.
    Salut bicigrinos.

    ResponElimina