diumenge, 17 d’agost del 2014

Diumenge 17

Boneess!!! Ahir per falta de cobertura no vaig publicar, dons avui sessio doble pim pam jijij ahir vam acabar el dia amb 90 km va ser un dia llarg degut a ke vam creuar Logroño i tant les entrades i sortides de les ciutats acostumen a ser estressants, tinc clàr ke no som territori de respecte al ciclista una queixa ke ja he efectuat algúna vegada... I en les ciutats tot això saccentua molt més. Ahir a les set de la tarda deixabem la Rioja per trepitjar Castella i lleò un territori k comença amb algu a pendent pero mica mica va suabitzant el terreny per planejar.Avui a les 6:45 peus a terra hem dormit a cinc kilometres de Belorado en un alberg particular ja que ahir va ser complicat trobar llit. Es clàr que hem d ser consciens ke ja sòm en plè camì Frances el quàl la gent surt de tots costats. Avui ens hem despertat amb les teulades gelades direu ke diuu??? Siii sempre comento ke patim molta calòr pero avui al matì hem parat de seguida a esmorzar per intentar ke el solet fés la seva feina d'urgencia ja ke teniem mans i peus com uns glaçonets.A l'hora de dinar hem arribat a Burgos i hem dinat allà per posterior-ment sellar la credencial a la plaça de la catedral i intentar gaudir un xic pero ha estàt impossible!!! Era insuportable la calor en akella ciutat i ni et passi pel cap distreuret gaire. Iniciant a pàs trankil hem sortit del caos i de nou hem seguit per pista empedrada i sorrenca fins ke el sol ens ha aplacat de nou i hem decidit parar. Unes clares freskes despres de la dutxa ens ha Retornat els somriures. Vaig dir ke erem tres makines i avui ho reafirmo ja que ha estat un dels temes de comberssa al tenir akest llenguatge no verbal el qual una mirada un gest ens comunica una sensacio un sentit es despertar una coseta la quàl ens fa el dia dia molt més simple i una simbiossi brutal entre els tres gaudin de llargues estones de somriures els quals hem hagut de parar de pedalar perke el risc a caiguda era elebat la quàl cosa diu molt de l'estat d'anim en que estem. Avui a Fornillo del camino pasarem la nit i en fer el passeig i el geladet de ben sopat tenim clàr ke tindrem un despertat fresc juups kins cambis de temperatura. Nois noies xics xikes bailets bailetes naniiiiit!!!!

4 comentaris:

  1. Família Asgleyas Solà17 d’agost del 2014, a les 22:20

    Hola cracks!! ja veiem que esteu disfrutant molt i ens n'alegrem. Continueu així !!!!! Molts ànims i que les rialles segueixin siguent les vostres companyes de camí !!!!!

    ResponElimina
  2. hola companys sou uns cracks anins continueu aixi, quina enbella que hem doneu, ha aquet pas no hem surten les comptes, crec que tornareu mes aviat del que hem parlat sou els mijors, aaaaaaannnniiiiiiiiissssss cracksssssssssssss

    ResponElimina
  3. Cabrons que be que us l'ho esteu passant!!!!! Seguiu aixi d'animats!! FORÇA A LES CAMES I AL CAP!!! per cert........... ja começo a entrenar!!! JAJAJAJA!!! D'AQUI POC JA EN TORNAREU A TENIR TOCAN ELS COLLONS!!! Fins haviat companys!!!

    ResponElimina
  4. Hola triada!!!! com van els culetes?, a aquestes alçades deuen estar... si més no... "on fire", no? ajajajajajajajajajajajja (broma fàcil).
    Sembla mentida això del fred, com pot variar d'un indret a l'altre. menys mal que el cap encara el teniu MOLT fresc, que continui així, és el tot, oi?!!!
    Espero que tothom us estigui tractant com es mereix "el que fa el camí".
    Encara et mira la penya amb el teu remolc, Jordi?
    No puc imaginar, de totes maneres, en Josep, en Miquel, les alforges, barba, casc (barret), ... Carai, rotllo Cleant Eastwood, del "lejano oeste", jajajajajajajajajajajaja...(més broma fàcil!!).
    Apa, disfruteu a tope, doncs estic d'acord amb l'Eduardo, tornareu més aviat!!!!!!
    Endavant amb el programa, màquines.
    TU PEDALA!!!!

    ResponElimina