dimarts, 19 d’agost del 2014

Dimarts 19

Ringgg riiing buuufff kina son ha estat la primera impressio del matì, ha estat una nit sonant jijiji i a les sis del matì el noi ke dormia amb nosaltres ke també es bicigrino ha iniciat el dia preparant i recollint les seves pertinences la qual cosa per delicat ke siguis fàs soroll i despertes ki tens aprop però es un handikap Dels albergs càp problemaa. Hem rodat molt ràpid direccìo Leon la ciutat qua tocava creuar avui, avançant a grups de peregrins i bicigrins els quals segueixen la mateixa reaccio de molts al veure passar un carro fins al punt de col.locarse al meu costat i preguntant de nou el mateix de sempre, que es mejor alforjas o carrito?? (No dire el ke penso),  dins la ciutat a augmentat la tenssio cotxes dreta esquerra semafors vianants.... Arribem a la plaça de la catedral despres duns carrers turistics complicat d'obrir pàs amb la bicicleta. Turismee fotos... Sortim del caòs aturan-nos per dinar uns carrers mes enllà. A primera hora de la tarda era poca la feina ke ens kedaba combinant pista i esfalt i kilometrees. A les sis hem guardat les bicicletes en un garatge de l'alberg i amb una bona dutxa hem passejat per el poble ke dormim avui, Hospital de orbigo amb un precìos pont medieval i un poblet amb encant. Per sopar en el mateix alberg ens fàn un menù per pujar l'energia i seguir a tope demà. Molt bona niiit i no dubteu ke els 97 km d'avui ens han fét més valents encara. Naniiiit.

5 comentaris:

  1. Família Asgleyas Solà19 d’agost del 2014, a les 21:19

    Com cada dia ens deixeu sense paraules... a punt de trepitjar terres galleginyes no? I cada cop més a prop de Santiago, uffff!! Aviat és dit això!!! Molta força valents!!!! Una forta abraçada de tota la família!!! Ànims!!!!!

    ResponElimina
  2. hola crakcs aixo ja casi esta sera visto i no visto, ara quan estreu en terres galleges cuidado amb els pulpos que en esta terra els coinan mol be jijiji, dema contar an mi que per donar a los pedals jijiji, anins i molta força

    ResponElimina
  3. Anims que aixo cuasi se acaba

    Francesc

    ResponElimina
  4. Anims que aixo cuasi estar

    ResponElimina
  5. BICIGRINOS??? Jajajajajajajajajajajajajaja... de qui ha sigut la invenció????
    Leon. No deixeu de tastar els vins amb denominació d'origen "Bierzo", són boníssims.
    Vinga Jordi. Vinga Josep. Vinga Miquel. Que això ja està a punt de caramel
    Apa doncs, bicigrinos!!!!!!, endavant amb el programa!!!!!

    Per cert Jordi, carrito o alforges? jojojojjojojojojojjjojjjojj.
    Apa, molta salut. I pit i collons Triada.

    ResponElimina