divendres, 22 d’agost del 2014

Divendres 22

Boneees!!!! Al obrir les finestres tots els llums d'alerts han activat senyal, boira humitat... Hem pensat vaa aixo és Galiciaa i hem esmorzat uns bollos i xocolata per posar algo a l'estomac i fer els primers kilometres. Fa dies la meva ment ha d'estar en alerta i fer comprobacions periodikes visuals a la suspencio de davant, tinc la bombona dreta la ke conté l'oli de la forkilla amb els retens tocats i perd oli, no es molt important si aguanta akest ritme i a Finisterre ke vaaa pero quan ets conscient has dextremar les precaucions quan ets coneixador. Avui ha estat una etapa gallega, vull dir ke galicia te quelcom especial fent el camino, quan venint de terres lleonesses relativent planeres i suaus aki es el contrari estas pujant per tornar a baixar estas girant per tornar a girar. Paissatge?? Brutal que podem dir d'una terra verda on el metode tradicional es viu, on la pagessia es modus vivendi per molta gent d'una edat. Quan anys passaran per perdre akesta imatge ke fà de Galicia una terra diferent? Kina generacio perdra les arrels? Sincerament no ho veig llunyà i em sàp greu ke la raça humana sigui capaç de destruir arrels on generacions pasades han fer creixer àvis, fills, nets.... Som evolucio i hem de mirar sempre endavant el darrera és per recordar certament però on hem de trencar les arrels??. Avui 85 km han passat molta part per pista esfaltada i creuant poblets d'un encant i una sencillesa brutals, on sents el pasat on revius llibres llegits com poden ser iacobus, peregrination de la gràn Matilde assensi vaig tenir la sòrt de poder gaudir d'akestes histories impresses en paper gràcies a la meva gràn amiga, Sara va ferme coneixedor de part d'un camì ocult en imaginacio on el poble k hem creuat avui Portmarin surt molt reflexat en ells i no sòn lectures per oblidar quan ets tù el qui fa de cabeller i lluitador del camì. Hem tingut sol tot el dia un clima genial i hem sopat pop a la gallega a casa Ezequiel un gràn lloc on tenen clàr ke fer amb el pop. Melide ens acull i ens deixara repossar en les seves mans i demà surtirem a conquistar Santiago ke el tenim a 50 km i sereu oi?? Tot i arribarem ok? Un ptoo i molt bona niiit!!! Regaleu somriures

4 comentaris:

  1. Hola campions dema la etapa será mes curta, Santiago ja lo toqueu amb els dic, axó ja se acaba, vinga el final esta a labora una abrasada i fins dema

    ResponElimina
  2. Família Asgleyas Solà23 d’agost del 2014, a les 9:05

    Va nois que aquest somni ja l'heu conquistat!!!! Continueu gaudint ...

    ResponElimina
  3. Bones Triada!!! Fa temps que pedalo amb vosaltres, a saber, en aquest cas (i per ordre alfabètic), Jordi, Josep i Miquel. El vostre nivell de pedalar és espectacular, s'havia d'esperar a veure com passaven els dies i vosaltres. Com sempre, sobre això, res a dir. Sou uns bicigrinos de COLLONS.
    Patia més per una averia mecànica que res més. Millor, molt millor.
    Referent amb les teves reflexions, Jordi, dir-te que és veritat, tendim a no valorar res que no ens afecti. Per això us heu convertit en bicigrinos, per explicar el vostre camí, i també, sobretot per el "també", explicar als demés les coses que veieu.
    D'això es tracte en un viatge, no? Demostrar, ensenyar i defensar l'identitat de cadascú. I, per sobre de tot, compendre el que t'està ensenyant el CAMÍ ( en aquest cas el de san Jaume).
    Nois, companys de pedals i rutes, ja us felicito per endavant! Sou unes màquines.

    Disfruteu del final del camí, on s'amunteguen les emocions, records, penúries, ...
    Apa, salut i endavant amb el programa!!!
    El meu reconeixement per vosaltres.
    Arribeu al final. Esteu al final. Ja no importa com arribeu.
    Simplement guardeu, cadascú de vosaltres tres, les vostres sensacions i records més intensos. Doncs és el que explicareu a partir d'ara.

    Una última cosa. Sobretot, sobretot, vull saber el fabricant dels vostres "culots"!!!!!!!!
    Apa, molta salut i endavant amb el programa!!!!!


    p.d. no trobeu a faltar una botifarra i la torrada amb ai i oli?

    ResponElimina
  4. Be,en cuan a gaudir de les coses, us haig der dir (per els que no em coneixeu ) que jo estic enamorat de la vida i que cualsevol xorrada a mi m'enamora. Gaudexo per el simple fet de viure i encara gaudeixo mes cuan la companyi es bona i en aquest cas al costat dells tres la comanyia es IMMILLORABLE!!!. Tinc sort daver trobat una bona colla de bikers en la cuall disfruto pedalant, pero,encara disfrutu mes de la vida, Haig de dir que els trobo a faltar. Be, un cop dit aixo desitjarvos una bona final de pedalada i com sempre dic gaudint del moment amb bona gent.AMINS COMPANYS!!! AHHHHHH!!!!! m'oblidava de dir-te jordi que em sembla be el pop pero trobo a faltar...com diriaaaa UNES BONES FOTOS QUE EM FAGIN CAURE LA BABA!!! bona bicicletda amics!!!!

    ResponElimina