dijous, 26 de juliol del 2012

15 Diees i segueix el compte enrerra.

Torno a rodaar i reforçant la forma fisicaa no deixem de fer girar el mont.

Published with Blogger-droid v2.0.6

4 comentaris:

  1. Família Asgleyas-Solà26 de juliol del 2012, a les 23:06

    Ep nano!
    Ja tens el començament del teu repte que pica a la porta, força que tú pots amb això i molt més!
    Estem molt orgullosos de tú.

    ResponElimina
  2. OHHHHHHH!!!!! Que sexiiiii!!!

    ResponElimina
  3. Hola Jordi! perdona que et contesti tan tard...vaig veure el teu comentari al meu blog i vaig quedar parada...gràcies per seguir-me! el consell que et puc donar és que no facis el camí a l'estiu! jo ho he passat realment malament, sobretot a partir de les 12 del migdia que és quan pica més el so; hi havia dies que era una autèntica penitència...realment insuportable a punt d'insolació jajaja! la resta és una meravella, ja ho veuràs, aquestes coses es gaudeixen moltíssim si t'agrada patir una mica i estar envoltat de natura. Ja m'explicaràs la teva aventura! porta taps per dormir, són molt importants! tan o més que les bambes per caminar, t'ho asseguro! una abraçada! fins aviat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones Núria, com pots comprovar no podré complir part dels teus consells jajajaj, marxo akest dissabte dia 11 i em penso ke la calor serà la meva companya tal i com molt b em comentes. Moltees gracies per tots els consells. Tinc clar ke tindre moments el patiment pot jugar males passades però es un repte ke tinc clar de superar i seguirem endavant. Tinc intenció de fer publicacions diàries la qual cosa facilitarà que pogueu seguir en tot moment el progres de la ruta. Ja ho tinc com akell ki diu tot a punt ara son els nervis els ki no paren de remoure'm el cos jajajaj.
      Espero que la teva recuperació ja estigui al 100%, tot i que crec ke es aixi perke akest últims diees ja as fet algun nou cim tal i com he vist en el blog i m'alegro molt. Vingaaa aventurera no deixem mai de fer girar el Mont i anar sempre endavaant, fins aviaat. Mercìii :)

      Elimina