divendres, 17 d’agost del 2012

Divendres 17/08/2012



Avui he sortit pasades les 8 de Logroño es dir jo i algun ressegat erem els ki iniciavem el pas ja ke els peugrins a les 6 ja estan en marxa. En sortir del parque de la grajera darrera meu he sentit com de nou la pregunta era oyee ke va bieen el carrooo?? i al colocar-se al meu lateral he vist ke era un home el qual en breus moments he sapigut ke era jubilat i dia si dia no es feia Logroño/Najera en bici i ha decidit ke em feia companyia fins a Najera. He apres moltissim en els 25km ke em fet junts, hi crec ke rebatejare el camì de Santiago per camì comercial de Santiago, certament els residents son ki et fan adonar ke no sempre les senyals et marken el camì correcte molts cops es fer uns kilometres mes per tal de passar per davant akella fleca, bar, etc.. kuan tens camí el kual la mateixa gent del poble borren les markes per tal de guiar-te on els volen, en definitiva crec ke tots ho aprofitariem en akest cas es simplement no fer el fet de distorcionar les marques. Refresc a Najera i pujadaaa amuunt dir Santo domingo, a la pujada he topat amb dues noies i com ke rapid no hi anava he aprofitat per dir ke tal anava i hem iniciat una petita convèrssa, elles italianes i jo Català una converssa distorcionada jijiji.

Ha arribat la baixada i sense corre molt he alleugerit el pas.

Era tard i amb la calor he decidit buscar un lloc on menjar i està una estòna asentat i fresc i vingaa a menjaar.
En sortir el sol picava fortissim estavem sobre 40° graus cossa impossible de rodar i passats dos pobles he parat i allotjat en un alberg i esperar ke demà sigui millor. Hi ha gent ke el temps et fa veure ke son molt bones persones i el temps et fa adonar ke hi han unions, aficions, pensaments.... gent ke et fan remuntar kuan caus avall, son obtimistes i positius i lluiten per encomenar akesta manera de ser, i avui vull aprofitar i dedicar akesta etapa a ki em va ajudar moltissim i tirar endavant per tu David un crack dels pedals i de la vida graciees. Salud i mimuus a tots/es. 
Published with Blogger-droid v2.0.6

1 comentari:

  1. El crack ets tu. Tu has sabut veure la llum i seguir el TEU cami. Ara que ja hi ets disfruta. El Camí ens fa veure i donar importància els petits detalls, aquells q durant la vida ordinària no podem veure perque no tenim temps. Ets lliure, Jordi, segueix les fletxes grogues que ja et fan veure Santiago. Segueix amb aquesta actitud que ben segur et portarà molt més lluny de la teva destinació en aquest viatge, perquè et fa GRAN. Anims.
    Una abraçada.
    David.

    ResponElimina