dijous, 14 d’agost del 2014

Dijous14

Avui a les 6:30 hem posat péus a terra amb xafament general he vist clàr ke el còs està notant els dies passats, he anat al fòrn del poble i mentres els nens es vestien els he anat a buscar uns croasants per esmorzar ja vaieu k els mimo heee. En 30 km hem arribat a Saragossa fent aturada per fer una orchata i un acuarius tot gaudint de les vistes a el Pilar després de reparàr elrebenton den Mikel a plena plaça. EStàn feta la feina s'han apropat dues reporteres de Canal Aragòn Tv i hem estàt interrogats i passant a fér el salt a la fama... I llavors hm estàt una bona estona comberssant amb les dues noies  al sér una d'elles aficionada al ciclisme. Hem seguit endavant gaudit del sol i fent via. A les sis dd la tarda hem aturat al poble de Gallur i ens hem refugiat en l'alberg del poble  ke ès super recomenable per sér l'antiga estacìo del poble restaurada l'any 2012 en alberg i on tacolleixen molt amablement.  Noiss noies gaudiuuuuuu!!!!

3 comentaris:

  1. Família Asgleyas Solà14 d’agost del 2014, a les 20:48

    Hola "famosetes"!!! quina enveja que ens feu!! continueu gaudint que nosaltres estem esperant la crònica de cada dia, una miqueta de nosaltres també està fent el "camino", tot i que una micona més descansats, força valents!!!!!

    ResponElimina
  2. Apa nois que la ribera del Ebro es mes fresca que el deser de los monegros, va a durmi aviat que dema st tornemi ben avat jijijiji.

    ResponElimina
  3. Hola triada. jajajajajajaja, això de l'entrevista és un ¨gest diví¨, fijo, per les etapes passades al desert. Ja us veig gravant al terra de ¨Cap de Finisterre¨ les mans i cobertes de la bici. jojojojojojojojooj...... ah, sí. Ja ho sé que s'ha de cuidar a la gent gran, però a veure si us aixequeu més aviat i li porteu l'esmorzar al llit al jove de la colla, per variar.... jajjajajajajaj.
    En fi valents. Endavant amb el programa.
    i foteu-li forta a l'orxata!!!

    ResponElimina